Възглавница за бременни „СТЕЛА“

 

 

Възглавница за бременни „СТЕЛА“, е проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.

 

Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за  да поспите или починете. Това се дължи на специфичните промени, които женското тяло претърпява по време на бременността и особено през последните няколко месеца, когато коремчето нараства значително и съня на страни или по корем е затруднен. В този период е много важно майката да се чувства удобно и да бъде спокойна.

  Възглавницата може да бъде поставена и между краката, едновременно с това можете да подпрете кръста и коремчето, за да се постигне удобна поза за сън, без  да чувствате напрежение в гърба. Нейната мекота и гъвкавост, ще ви помогнат, да откриете най-подходящата и удобна поза за Вас самите.

 

   Възглавница за бременни „СТЕЛА“ е с размер 140/90 и съдържа:

       

       - Възглавница с цип, който ви позволява да я допълните или изпразните в зависимост от вашите персонални предпочитания за комфорт и удобство.

       - Калъфка за възглавница, следваща оригиналния дизайн на възглавницата. Предлага се в цвят: СИН,  РОЗОВО, ЕКРЮ, и ЗЕЛЕН.

 

 Възглавница за бременни „СТЕЛА“ е произведена от високо качествен текстил 100% памук /Ранфорс/, отговарящ Oeko-Tex® Standard 100. Пълнеж 100% полиестер / силиконова вата, силиконов пух и полиуретанов пух/.

 

Снимките са реални.

ПРОДУКТА Е В НАЛИЧНОСТ.

Производител: АВ МЕБЕЛИ

130,00 лв. 94,00 лв.
Базова цена: 94,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!