Общи условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

 

1. УВОД

  Използването на услугите, предлагани в рамките на електронния магазин на “АВ МЕБЕЛИ”, означава, че сте прочели и разбрали настоящите общи условия и сте съгласни да спазвате разпоредбите към тях. По този начин, Общите условия съставляват съдържанието на Договор за електронни услуги, сключен между Вас и „АВ БЕЙБИ“ ЕООД

собственик на електронната платформа, и наричан за краткост по-долу „“АВ БЕЙБИ” ЕООД

 Договорът, произтичащ от настоящите Общи условия, се активира (се сключва) при подаването на поръчка към нас, след като изрично потвърдите поръчката в системата и тя бъде приета от нас. След сключването на договора между Вас и “АВ МЕБЕЛИ”, страните се задължават да спазят клаузите, описани в Общите условия. Договорът има юридическа тежест и страните могат да носят отговорност съгласно действащото Българско законодателство.

 

2. ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН

 Електронният магазин е предназначен за всички лица, които имат навършени поне 18 години и не са поставени под запрещение. Електронният магазин не може да бъде използван от лица, които нямат навършена 18 годишна възраст.

 

 3. ЦЕНИ

 Всички цени в електронния магазин на “АВ БЕЙБИ” са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в ЛЕВА  .

 

 4. УСЛОВИЯ ЗА ПОДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА

При подаване на поръчката, Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. По всяко време преди завършването на Поръчката, потребителят има право да променя избраните от него стоки.При направа на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с АВ БЕЙБИ, касаещи конкретната покупка.

В знак, че Вашата поръчка е приета, Вие ще получите съобщение за това на указаната от Вас електронна поща.

 

 5. ОДОБРЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

 За да бъде активирана за производство и доставка Вашата поръчка подлежи на потвърждение. Наш консултант ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон  или на електпонната поща, която сте посочили зада потвърдите съдържанието на поръчката. Това е необходимо с цел да Ви предпазим от допуснати грешки. Вашата поръчка ще бъде отказана, в случай, че в рамките на 48 часа не успеем да се свържем с Вас на указаните телефони или електрона поща.

 ОКОНЧЕТЕЛНО ВАШАТА ПОРЪЧКА СЕ СМЯТА ЗА ОДОБРЕНА, СЛЕД КАТО:

 -- НАШ КОНСУЛТАНТ , СЕ Е СВЪРЗАЛ С ВАС НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН - в случаи ,че сте избрали начин за плащане "НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ" или "В ОФИСА НА ФИРМАТА"

 -- СТЕ ИЗВЪРШИЛИ ПЛАЩАНЕТО, И СУМАТА ЗА НЕЯ Е ПОСТЪПИЛА ПО НАШАТА СМЕТКА - в случаите, когато сте избрали начин за плащане " БАНКОВ ПРЕВОД"

 

6. СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

 Всички продукти, който желаете да закупите, ще бъдат произведени за ВАС, според конкретни желания описани във вашата поръчка. Срока за  изработка и доставка е 10-12 работни дни.

 

7. ОТКАЗ ОТ ВЕЧЕ ПОДАДЕНА ПОРЪЧКА

 Всеки наш Клиент, подал поръчка има правото да се откаже от нея. Отказът трябва да бъде извършен в рамките на не повече от 48 часа след нейното подаване. Отказът от подадена поръчка се извършва, като се свържете с наш консултант на указаните телефони или ни уведомите на нашата електроната поща. От Вас ще бъде изискана информация относно: номера на поръчката (можете да го видите от email-а, с който сме Ви потвърдили поръчката), името на лицето което е подало поръчката, както и адреса за доставка.

  Съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:

- Ако е опакована и опаковката и не е отваряна (транспортната опаковката на самата пратка може да бъде отваряна)

- По нея или по опаковката и няма механични повреди.

     За да върне стоката, клиентът трябва да изпълни следните условия:

- Да изпрати писмена заявка за желанието на имейла в КОНТАКТИ

- Да посочи своя банкова сметка, по която да бъде възстановена заплатената цена на стоката

- Да съгласува със служител на АВ БЕЙБИ адреса, на който да бъде върната.

     Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя.

     До момента на обратното предаване на стоката от страна на потребителя на АВ БЕЙБИ, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.

     Прегледът на върнатата стока се извършва от служител на АВ БЕЙБИ в присъствието на други двама служители, като се издава протокол. Ако стоката отговаря на всички изисквания, в срок от 7 дни АВ БЕЙБИ превежда сумата по банкова сметка на клиента .

     АВ БЕЙБИ си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, ако е нарушено едно или повече условия за връщане на стоката.

 

8. ДОСТАВКА

 Доставката на всички заявени от вас артикули се извършва с куриерска фирма. Транспорта е стойност, която се начислява автоматично към вашата поръчка. Вие заплащате само обявената към продукта стоиност за доставка,  а разликата до пълният размер на доставката се покрива от "АВ БЕЙБИ". Всички продукти, който желаете да закупите, ще бъдат произведени за ВАС, според вашите конкретни желания описани във вашата поръчка.

За ваше удобство, поръчката ви, ще бъде доставена, ЕДИНСТВЕНО след съгласуване с вас по телефона, който сте посочили.

Обявените условия за доставка важат за територията на БЪЛГАРИЯ.

 

9. ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ

 Всеки продукт закупен от електронния магазин “АВ БЕЙБИ” е с едногодишна гаранция за качество. Тази гаранция е невалидна в случай че, проблема е възникнал в следствие на неправилен монтаж или неправилна експлоатация от страна на копувача. За да се възползвате от гаранцията, е необходимо да ни изпратите официално писмо на указания електронен адреси с описанието на проблема придружен със снимков материал, както и номера на направената от Вас поръчка. В рамките на 48 часа нашите консултанти ще обработят Вашето искане и ще се свържат с Вас.

 

10. ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

 Като използвате електронния магазин на “АВ БЕЙБИ”, Вие се задължавате да:

        1. се съобразявате с посочените в настоящите общи условия разпоредби;

        2. действате честно и почтено спрямо “АВ БЕЙБИ” и най-вече да предоставите точна и неподвеждаща лична информация.

 

 11. ПОВЕРИТЕЛНОСТ И КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

 Като използвате електронния магазин “АВ БЕЙБИ”, Вие приемате личните Ви данни да бъдат обработени за нуждите на правилното функциониране на Договора за електронни услуги. Личните данни посочени от Вас ще бъдат събрани и обработени от „АВ БЕЙБИ“ ЕООД

съгласно приложимите законови разпоредби и политиката за защита на поверителността.

 

 12. ИЗМЕНЕНИЯ КЪМ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

 

„АВ БЕЙБИ“ ЕООД си запазва правото да променя настоящите Общи условия или да издаде нов вариант на услугите в рамките на електронния магазин "АВ БЕЙБИ"